sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Bonustehtävä

Elämys-verkossa lähijaksolla saimme tehtäväksi pelata jotakin peliä, mistä löytää markkinointia sekä kirjoittaa siitä blogipostaus.

Ensimmäisenä tuli mieleen Älypää-tietovisa, jota on aikanaan tullut pelailtua enemmänkin. Voit valita itsellesi mieleisen aihealueen sekä vaikeustason ja sitten vastailet kysymyksiin. Minulle uusi asia oli, että nykyään sivuilla voi pelata myös eri yritysten tietovisoja. Esimerkkeinä muun muassa Moccamaster-kahvivisa, Tekijänoikeusvisa ja Mulletoi-huumorivisa.

Päädyin testaamaan Mulletoi-verkkokaupan huumorivisaa. Pelaajien kesken arvotaan joka kuukausi 1000 euron lahjakortti yrityksen verkkokauppaan. Huumorista en niin tiedä mutta mainospelinä tämä oli hyvä. Kaikki kysymykset liittyivät verkkokaupassa ostettaviin tuotteisiin tai yritykseen muulla tapaa. Jokainen kysymys oli itsessään mainosta tuotteille.


Vastatessasi väärin, peli loppuu ja seuraavaksi sinulla on mahdollisuus osallistua lahjakortin arvontaan täyttämällä nimesi ja s-postiosoitteesi tyhjiin kenttiin. Tässä yhteydessä Mulletoi tarjoaa tilattavaksi myös kuuluisaa uutiskirjettään. Pelaajalla on tietysti myös mahdollisuus missä tahansa kohtaa klikata Mulletoi-banneria ja siirtyä suoraan yrityksen omille sivuille tai katsoa juuri kysymyksen tuotetta klikkaamalla tuotteen kuvaa.


Koin tämän idean ja toteutuksen erittäin hyvänä mainos- ja markkinointitapana ja erityisesti lahjakortin arvonta vetää varmasti lisää pelaajia juuri Mulletoi-huumorivisaan. Kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus ja toimii varmasti monenlaisilla yrityksillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti